مقایسه آنریل انجین و موتور یونیتی

 

یکی از نرم افزار هایی که در سال اخیر بسیار پرطرفدار و محبوب شده به خصوص در بین معماران آنریل انجین میباشد. این نرم افزار در ابتدا برای بازی سازی طراحی شده بود و برای استفاده در معماری کار با آن کمی پیچیده بود. به همین دلیل بیشتر در همان زمینه بازی سازی مورد استفاده قرار میگرفت. اما در نسخه جدید آن کار با آن بسیار راحت تر شده و قابلیت های جدید به آن اضافه شده که بسیار برای استفاده در معماری و گرفتن خروجی های جذاب و رئال از پروژه ها مناسب است.

یونیتی در حال حاضر محبوب ترین موتور بازی سازی در جهان است که توسعه دهندگان در سراسر جهان از آن استفاده می کنند. در این مطلب به معرفی موتور بازی سازی یونیتی می پردازیم. با ما همراه باشید.

این موتور دارای یک رابط بصری قدرتمند برای ساخت بازی ، توسعه پلتفرم و یک کامیونیتی فعال است. یونیتی یک موتور بازی سازی چند سکویی(Cross Platform) است که عمدتا برای توسعه بازی های ویدئویی و شبیه سازهایی برای رایانه ، کنسول ها ، دستگاه های تلفن همراه و غیره استفاده می شود.

یونیتی توسط تیم Unity Technologies توسعه یافته است ، اولین بار در ژوئن 2005 در کنفرانس توسعه دهندگان اپل به عنوان موتور بازی سازی منحصر به فرد Mac OS X معرفی و منتشر شد. از آن پس این موتور به تدریج توسعه داده شد تا از انواع سیستم عامل های رومیزی ، تلفن همراه ، کنسول و واقعیت مجازی پشتیبانی کند.

در این بخش از آموزش آنریل انجین به صورت تصویری آنریل انجین و یونیتی را با هم مقایسه می کنیم.

Unity نرم افزاری است که عمدتاً برای توسعه بازی های ویدیویی برای رایانه ها و پلتفرم های موبایل استفاده می شود. همچنین در زمینه واقعیت افزوده و واقعیت مجازی استفاده می شود. این یک موتور بازی چند پلتفرمی است. این فقط برای OS X توسعه یافته است، اما اکنون می توان از آن در سیستم عامل های مختلف مانند ویندوز، مک و غیره استفاده کرد. استفاده از آن آسان است، بنابراین اکثر توسعه دهندگان بازی از آن برای ساخت بازی ها و برنامه های کاربردی استفاده می کنند. به زبان های C++ و C# نوشته شده است. برای ساخت بازی های دو بعدی و سه بعدی استفاده می شود.

Unreal Engine یک برنامه کامپیوتری است که با هدف توسعه بازی ساخته شده است و بنابراین یک موتور بازی است. قابلیت ساخت بازی های دو بعدی و سه بعدی را دارد. این برای سیستم عامل های مختلف مانند ویندوز، macOS و غیره در دسترس است. استفاده از آن آسان است و قادر به ایجاد بازی های پیچیده است.

در ادامه این آموزش صفر تا صد آنریل انجین به بررسی مزایا و معایب این موتورهای بازی سازی می پردازیم.

مزایا یونیتی

  • این یک موتور توسعه بازی چند پلتفرمی است، به این معنی که بازی ها را می توان در چندین پلتفرم استفاده کرد.
  • این برای توسعه دهندگان بازی مستقل بهترین است زیرا مجوز شخصی آن رایگان است.
  • تعداد زیادی افزونه برای افزایش قابلیت های آن موجود است.

معایب یونیتی

  • رندرگیری در یونیتی در مقایسه با آنریل انجین کندتر است.
  • یونیتی برای بازی های AAA مناسب نیست.
  • در یونیتی نمیتوان از پلتفرم های دیگر قالب ها را وارد کرد، بنابراین همه چیز باید از ابتدا ساخته شود.

مزایا آنریل انجین

  • یک رابط کاربری آسان دارد که با آن می توانید به راحتی توسعه بازی را شروع کنید.
  • دارای یک ویژگی گره است که امکان توسعه بازی را بدون نوشتن کد فراهم می کند.
  • با کیفیت گرافیکی بی عیب و نقص عرضه می شود.
  • دارای فناوری رندر بهتری نسبت به سایر موتورهای بازی است.
  • این بازی دارای سطوح بازی از پیش ساخته شده است که به توسعه دهندگان بازی یک شروع عالی می دهد.

معایب

  • افزونه های کمتری نسبت به Unity ارائه می کند.
  • به پردازنده بالا به همراه کارت گرافیک و حافظه اختصاصی نیاز دارد.

 

بازار کار 

شما می توانید با یادگیری آنریل انجین در حوزه های مختلفی شروع به فعالیت کنید. شما پس از گذرانده دوره های آموزش صفر تا صد آنریل انجین و یادگیری کامل این نرم افزار می توانید به انواع پروژه های معماری را انجام داده و از این طریق کسب درآمد کنید. همچنین با استفاده از این آموزش آنریل انجین بازی می توانید در حوزه های مختلفی مانند صنعت بازی سازی، ساخت اپلیکیشن های مختلف، جلوه های ویژه سینمایی و… مشغول به کار شوید.